Naantalin Matkakaupan Facebook-sivutSoita meilleLähetä meille postiaSijaintimme

16-20.4. Kulttuurimatka Ateenaan

Matkaohjelma

MA 16.4. | Kokoontuminen Helsinki-Vantaan lentoasemalla 2h ennen koneen lähtöä, suomalaisen matkanjohtajan tapaaminen. Suora lento Helsingistä Ateenaan, kuljetus keskustahotelliin ja majoittuminen.

TI 17.4. | Aamiainen hotellilla, jonka jälkeen lähdemme opastetulle kierroksella Ateenaan. Kierroksella näemme kaupungin kuuluisimmat nähtävyydet ja kuulemme tarinoita menneistä ajoista nykypäivään. Yhteinen lounas paikallisessa ravintolassa. Lounaan jälkeen tutustumme oppaan johdatuksella uuteen Akropolis-museoon. Paluu hotellille ja vapaa iltaohjelma. Päivän ohjelma sisältää kävelyä ja korkeuseroja mm. Akropolilla.

18.4. | Aamiainen hotellilla. Vapaa päivä omatoimiseen kaupunkiin tutustumiseen.
Iltapäivällä lähdemme SNFCC –kulttuurikeskukuseen, jossa tutustumme rakennukseen opastetulla kierrokselle. Kierroksen jälkeen pääsemme nauttimaan modernin oopperatalon näyttämöllä rakastetusta Mozartin Taikahuilusta.

-- Ateena on yli 5 miljoonan asukkaan vilkas metropoli, jossa riittää näkemistä ja tekemistä. Ota raitiovaunu ja suuntaa keskustasta kohti merenrantaa, vieraile Kolonakin ylellisessä kaupunginosassa, tutki Monastirakin kauppakujia tai matkusta funikulaarilla aina Likavittos-kukkulan huipulle. Nauti paikallinen frappe tavernassa ja nauti eläväisen kaupungin tunnelmasta --

19.4. | Aamiainen hotellilla. Tänään tutustumme Ateenan tarjoamaan taideantiin, käymme mm. kansallismuseossa. Illalla nautimme klassisen musiikin konsertista. Vuoden 2018 ohjelmaa ei ole vielä vahvistettu.

20.4. | Aamiainen hotellilla. Kuljetus lentokentälle ja suora lento Helsinkiin.
UUTUUSMATKA | Radio Classicin kuulijamatka
16-20.4. Kulttuurimatka Ateenaan

Koe Taikahuilu ja paljon muuta keväisessä Ateenassa
Ateena kätkee sisälleen vuosisatojen historian, kuljetpa missä päin kaupunkia tahansa on antiikin tunnelma läsnä. Eläväinen miljoonakaupunki tuntuu olevan hereillä kellon ympäri, mutta aina on aikaa pysähtyä tavernaan ja nauttia hetkestä.

Lähde mukaan keväiselle kulttuurimatkalle Ateenaan. Saamme nauttia Taikahuilun tunnelmasta syksyllä 2017 avatussa kansallisoopperassa, modernissa Stavros Niarchos Foundation Cultural Centerissa. Tutustumme myös kaupunkiin ja sen kulttuuriin museoissa ja kaupunkikierroksella, nähden mm. Akropolin ja uuden Akropolis-museon.

Tervetuloa Radio Classicin kuulijamatkalle keväiseen Ateenaan!

Reitti / Aikataulu

Lentoaikataulu: 16.4. A3 765 Helsinki 16.30 – 20.05 Ateena
(sitoumuksetta) 20.4. A3 765 Ateena 11.50 – 15.35 Helsinki

Majoitus

Majoittuminen |
Arion hotel Athens*** Ag. Dimitrou 18, Monastiraki, Ateena, 105 54
+30 2103240415 | www.arionhotel.gr/

Nykyaikainen keskustahotelli Arion sijaitsee Psirin kaupunginosassa vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Monastirakilta ja kuuluisalta Ermou-kävelykadulta.
Huoneissa: wc/suihku, ilmastointi, wifi, hiustenkuivaaja, tallelokero, minibaari.

Lisätiedot

Ilmoittautumiset 15.1.2018 mennessä, paikkoja rajoitettu määrä.

Hintaan sisältyy: reittilennot turistiluokassa * ruokailut ja juomat lennolla * majoitukset jaetussa kahden hengen huoneessa * ohjelmassa mainitut kuljetukset, sisäänpääsyt ja vierailukohteet *ohjelmassa mainitut ateria * suomalainen matkanjohtaja mukana koko matkan ajan *

Lisähinnasta: majoittuminen yhden hengen huoneessa + 139€ * palvelut, joita ei mainita ohjelmassa

Matkan hinta

1099€/hlö/H2 (4 paikkaa)

Maksa erissä

 

 

Varaus- ja maksuehdot:

Peruutusehdot: Yli 65vrk – 35 vrk ennen lähtöä perimme 250€ peruutuskuluina, 34vrk-21vrk ennen perimme 50% matkan hinnasta, alle 21vrk ennen matkan alkua perimme 100% matkan hinnasta.

Suosittelemme matkavakuutuksen ottamista. Matkavakuutus kannattaa hoitaa kuntoon heti varauksen tehtyäsi omassa vakuutusyhtiössä. Matkalla mahdollisesti tapahtuvia sairastumisia tai tapaturmia ei korvaa matkanjärjestäjä, vaan matkustajan oma matkavakuutus. Muilta osin matkalla noudatetaan Suomen matkatoimistoalan liitto ry:n ja kuluttaja-asiamiehen kesken neuvottelemia yleisiä valmismatkaehtoja, jotka saatte tarvittaessa matkanjärjestäjältä.

Matka toteutuu, mikäli 20 lähtijää.

Toimistomaksu: 10€/varaus