Naantalin Matkakaupan Facebook-sivutSoita meilleLähetä meille postiaSijaintimme

26.9. - 3.10. Reikimatka Kroatian aurinkoon

Matkaohjelma

26.9.| Yhteiskuljetus Turusta Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Suora lento Helsingistä Splitiin, kesto n.3h. Linja-autokuljetus Solaris Resorttiin (noin 60km), kylmäillallinen hotellilla ja matkaohjelmaan tutustuminen.

27.9.- 2.10| Aamiainen ja illallinen hotellilla. Reiki-kurssi.

3.10.| Aamiainen ja illallinen hotellilla. Hotellihuoneiden luovutus. Lähdemme kohti Splitia, joka on alueen tunnetuin kaupunki, asukkaita noin 200 000. Tutustumme viehättävään vanhaakaupunkiin ja kuulemme mielenkiintoisia tarinoita vaiherikkaasta historiasta (opastuskieli englanti). Vapaa-aikaa Splitissä. Kuljetus lentokentälle ja suora lento Helsinkiin.

Pidätämme oikeuden ohjelman muutoksiin.

Reikiohjaaja Soile Teitti kertoo Reikistä:
"Reikin avulla voit hoitaa itse kipujasi ja koko kehosi ongelmia. Reikin avulla voit käydä käsiksi mm. omiin mielesi ongelmiin kuten alakuloon tai suruun. Reiki ainoastaan antaa sinulle keinon käyttää tätä voimaasi. Reiki on kaikkialla olevaa elämänenergiaa, jota myös rakkaudeksi kutsutaan. Tahdotko sinä käyttöösi tämän energian?

Reiki I-kurssilla tutustumme tähän uskomattomaan voimaan, saat tietoa Reikistä ja sen historiasta sekä mahdollisuuksista. Saat virityksen, jolla voit hoitaa itseäsi ja muita. Harjoittelemme ja keskitymme tämän voiman käyttämiseen. Tämä taito pysyy sinulla lopun ikääsi ja voimistuu joka kerta sitä tehdessäsi.

Oletko valmis ottamaan elämääsi lisää elämänenergiaa ja halutessasi pysymään tasapainossa arjen kiireissä?
** ilmoittaudu mukaan pian **
Reiki-kurssin ohjaana toimii Soile Teitti Luontaishoitola Helmenhohteesta.

Šibenikissä on n. 40 000 asukasta ja se sijaitsee keskisessä Dalmatiassa kauniissa ja historiallisessa ympäristössä. Kauniit kivitalot, kapeat kujat ja historialliset rakennukset luovat ainutlaatuisen tunnelman. Kaupungin silhuetti on helposti tunnistettava kauniista Sv. Jakovin katedraalista, joka on näyte eurooppalaisesta ja kroatialaisesta arkkitehtuurista.

Sibenikin vanhakaupunki kuuluu UNESCOn maailmanperintölistalle. Šibenikissä on runsaasti kahviloita ja suuri tori kaupungin keskustassa. Tällä voit ostaa tuoreita hedelmiä ja vihanneksia suoraan viljelijöiltä. Kaupungissa on lukuisia hienoja ravintoloita ja paljon ostosmahdollisuuksia. Kaupungin ulkopuolella on laadukkaita ostoskeskuksia.

Solaris Resort on kaunis lomakohde n. 6km Sibenikin keskustasta. Solaris Resort tarjoaa erinomaiset puitteet rentouttavaan lomaan. Maasto lomakohteessa on helppokulkuista ja merenranta aivan hotellin välittömässä läheisyydessä.

Tule mukaan paratiisiin kanssamme kohti tasapainoisempaa ja onnellisempaa elämää. Viikon aikana olet mukana oppimassa tätä upeaa taitoa. Oppitunnit ovat päivittäin ulkona meren rannalla sään salliessa. Tunnit sisältävät teoriaa ja harjoittelua. Pidän päivittäin myös meditaatioharjoituksia ja autan, neuvon ja opastan sinua. Olen läsnä rakkaudella."

Reitti / Aikataulu

Bussi: Naantali - Raisio - Turku - Kaarina - Piikkiö

Lentoaikataulu:
26.9. Helsinki 18.00 – 21.00 Split
3.10. Split 21.00 – 00.55 Helsinki (+1pv) sitoumuksetta

Majoitus

Hotel Jure 4**** Hotelli sijaitsee noin 6km Sibenikin keskustasta, kauniissa Solaris Resortisssa merenrannalla. Hotelli on täysin remontoitu 2016. Hotellilla ulkouima-allas (merivesi), ravintola ja baari. Huoneessa: wc/suihku, ilmastointi, ranskalainen parveke, hiustenkuivaaja, minibaari, TV. Koko noin 22m2.

Solaris Resort on lomakeidas, joka tarjoaa kauniit puitteet rentouttavaan lomaan. Hyvät uimarannat, uima-altaat, kylpyläosasto, perinnekylä ravintoloineen sekä paljon muuta. Solaris Resortista kulkee linja-auto Sibenikin keskustaan tasaisin väliajoin

Lisätiedot

Hintaan sisältyy:
Finnairin reittilento * majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa *Reiki-kurssi *lentokenttäkuljetus (meno/paluu) kotimaassa ja Kroatiassa * puolihoito ( huom. ruokajuomat illallisella omakustanteisesti)* matkalaukku ruumaan * käsimatkatavara *

Lisähinnasta:
majoittuminen yhden hengen huoneessa +199€/hlö (yksin matkustavan on varattava yhden hengen huone) * muut palvelut ja retket, joita ei mainita ohjelmassa *

Matkan hinta

1199€ (täynnä)

Maksa erissä

alk. 49€/kk (24kk sopimus, kysy lisää toimistolta)

 

 

Varaus- ja maksuehdot:

Varausehdot: Ennakkomaksu (250€/hlö) Loppusumma erääntyy maksettavaksi 40 vrk ennen matkan alkua

Peruutusehdot: Kun matkan alkuun yli 65 vrk, peruutuskulut 200€/hlö. 65-40 vrk, 400€/hlö. Jos matkan alkuun alle 40 vrk, peruutuskulut 100%