Naantalin Matkakaupan Facebook-sivutSoita meilleLähetä meille postiaSijaintimme

4-11.5. Mustien vuorten Montenegro

Matkaohjelma

4.5. | Kaunis Dubrovnik
Yhteiskuljetus sovitulta reitiltä Helsinki-Vantaan lentoasemalle noin 2h ennen koneen lähtöä. Suora lento Helsingistä Dubrovnikiin, lentoaika noin 3 tuntia. Suomenkielisen matkanjohtajan tapaaminen lentokentällä ja matka jatkuu kentältä kohti Dubrovnikiä. Opastettu kaupunkikierros kauniissa Dubrovnikissa (n. 2h), jonka aikana näemme kaupungin kuuluisan vanhankaupungin ja tärkeimmät nähtävyydet. Dubrovnik on yksi maailman upeimmista vanhoista kaupungeista. Vapaa-aikaa kaupungilla ja kuljetus kohti Montenegron Budvaa. Majoittuminen ja illallinen hotellilla.

--Dubrovnik on pieni kaupunki ja yhtä sokkeloa – varsinkin meren puolella. Pääkaduilta Stradunilta ja Pred Dvoromilta voi puikahtaa tutkimaan pienempiä kujia. Kadut ovat mutkaisia ja ahtaita, välillä alle kahden metrin levyisiä. Ilman karttaa on mahdoton tietää, päätyykö seuraavan kulman takana umpikujaan, jonkun kotiovelle tai aukiolle, jonka laidalla kohoaa kirkko.--

5.5. |
Aamiainen hotellilla, vapaapäivä Budvassa. Illallinen hotellilla.

-- Budva tunnetaan välimerellistä tunnelmaa henkivästä Vanhastakaupungistaan, jonka lukuisissa ravintoloissa voit nauttia paikallisista herkuista ja ainutlaatuisesta tunnelmasta

6.5. |
Aamiainen hotellilla, vapaapäivä Budvassa. Illallinen hotellilla.

7.5. | Kokopäivä retki Skadar ja Podgoriga

Aika herätä kauniiseen aamuun ja nauttia aamiainen hotellila. Tämän päivän teemme veneretken Skadar-järvellä sekä tutustumme Montenegron pääkaupunkiin Podgorigaan. Paluu hotellille illalla, illallinen.

-- Podgorica on Montenegron pääkaupunki ja samalla maan suurin kaupunki, jossa asuu noin 200 000 asukasta. Ihanteellinen sijainti maan keskiosassa, Dinaaristen vuorten lähettyvillä. Podgoricasta on noin tunnin ajomatka rannikolle. Kaupunki on sekoitus uutta ja vanhaa ja täällä on vahvasti aistittavissa Välimerellinen, rento, elämäntapa.

8.5. |
Aamiainen hotellilla, vapaapäivä Budvassa, illallinen hotellilla

9.5. | Ihastu Kotorin lahden kauniisiin maisemiin
Aamiainen hotellilla. Tämän päivän aikana tutustumme Kotoriin ja teemme veneretken Kotorista Perastiin. Vierailemme Gospa od Skpjela –kirkossa ja kuulemme alueen tarinoita opastetun kierroksen aikana. Paluu hotellille, illallinen.

10.5. |
Aamiainen hotellilla, vapaapäivä Budvassa. Illallinen hotellilla.
11.5. |
Aamiainen hotellilla. Kuljetus lentokentälle ja suora lento Helsinkiin. Linja-autokuljetus lähtöpysäkille.

Pidätämme oikeuden matkaohjelman muutoksiin.
UUTUUSMATKA | Montenegro

Kuvittele maa, jossa rannat kuin Kroatiassa, jylhät vuorenhuiput kuin Sveitsissä, kanjonit kuin Coloradossa, palatsit elegantteja kuin Venetsiassa ja kaupungit yhtä vanhoja kuin Kreikassa – tämä ja paljon muuta odottaa sinua Montenegrossa.

Kroatiassa tutustumme Dubrovnikiin, joka on yksi Euroopan kauneimmista ja aurinkoisimmista matkakohteita. Lähde mukaan ja ihastu Balkanin vieraanvaraisuuteen ja vuoristoiseen luontoon.

Tervetuloa mukaan!

Reitti / Aikataulu

Bussireitti:
Naantali – Raisio - Turku - Kaarina - Helsinki – Vantaan lentoasema (T2)

Lentoaikataulu: Helsinki 10.30 – 12.35 Dubrovnik
Dubrovnik 13.15 - 17.15 Helsinki

Majoitus

Hotel Slovenska Plaza***, Budva - Montenegro
Hotellikompleksi sijaitsee 10min päässä Budvan vanhastakaupungista. Ihanteellinen sijainti 50m merenrannalta. Hotellilla oma uima-allas, ravintoloita ja baareja. Ilmainen wifi hotellin yleisissä tiloissa.
http://www.hgbudvanskarivijera.com/index.php/en/resort-slovenska-plaza/smjestaj

Huoneissa: wc/suihku, tv, kirjoituspöytä, puhelin, wifi (maksullinen), ilmastointi.

Lisätiedot

Sitovat ilmoittautumiset 31.1.2019 mennessä

Hinta sis. kuljetukset kotimaa * suomalainen matkanjohtaja kohteessa * paikallinen opas retkipäivinä * majoittuminen 3* hotelli * puolihoito * ohjelmassa mainitut retket * ohjelmassa maninitut kuljetukset matkakohteessa *

Lisämaksusta: Majoittuminen yhden hengen huoneessa +129€/hlö * palvelut / ohjelmat, joita ei mainita ohjelmassa *

Passinvoimassaolo: 6 kk matkan jälkeen.

Matka toteutuu kun 20 lähtijää.

Matkan hinta

899€/hlö/H2
999€/hlö/H2

Maksa erissä

alk. 39€/kk (Kysy lisää toimistolta)

 

 

Varaus- ja maksuehdot:

Ennakkovaraajanetu -100€ kun varaat 30.11. mennessä.
Paikkoja rajoitettu määrä.

Ennakkomaksu 250€/hlö ja loppumaksu 6 vkoa ennen matkan alkua.

Toimistomaksu: 10€/varaus tai lähetetty lasku