Naantalin Matkakaupan Facebook-sivutSoita meilleLähetä meille postiaSijaintimme

6-13.5. Kaunis Dubrovnik, mustienvuorten Montenegro ja Albania

Matkaohjelma

6.5. | Budva
Kokoontuminen lentoasemalla noin 2h ennen koneen lähtöä. Suomenkielisen matkanjohtajan tapaaminen lentokentällä. Suora lento Helsingistä Dubrovnikiin, lentoaika noin 3 tuntia. Matka jatkuu kentältä kohti Montenegroa ja Budvaa (ajomatka noin 95km). Majoittuminen ja illallinen hotellilla.

-- Budva tunnetaan välimerellistä tunnelmaa henkivästä Vanhastakaupungistaan, jonka lukuisissa ravintoloissa voit nauttia paikallisista herkuista ja ainutlaatuisesta tunnelmasta --

7.5.|Aamiainen hotellilla, jonka jälkeen lähdemme kokopäiväretkelle Virpazariin ja Skadar-järvelle, veneretki kauniilla järvellä. Tutustumme myös Montenegron pääkaupunkiin Podgoricaan. Majoittuminen ja illallinen Budvassa.

-- Podgorica on Montenegron pääkaupunki ja samalla maan suurin kaupunki, jossa asuu noin 200 000 asukasta. Ihanteellinen sijainti maan keskiosassa, Dinaaristen vuorten lähettyvillä. Podgoricasta on noin tunnin ajomatka rannikolle. Kaupunki on sekoitus uutta ja vanhaa ja täällä on vahvasti aistittavissa Välimerellinen, rento, elämäntapa.

8.5. | Upea Kotor
Aika herätä kauniiseen aamuun ja nauttia aamiainen hotellila. Tämän päivän aikana tutustumme Kotoriin ja teemme veneretken Kotorista Perastiin. Vierailemme Gospa od Skpjela –kirkossa ja kuulemme alueen tarinoita opastetun kierroksen aikana. Paluu hotellille, illallinen.
- Ihastu Kotorin lahden kauniisiin maisemiin -

9.5. | Aamiainen hotellilla. Matkamme jatkuu kohti Albanian pääkaupunkia Tiranaa. Matkan varrella pysähdymme Shkoderissä ja Krujessa. Majoittuminen Tiranassa ja illallinen.
Tiranan oopperatalon ohjelmasta riippuen mahdollisuus mennä katsomaan oopperaa/balettia tai konsertti (2018 aikataulua ei vielä julkistettu)
-- Krujë-vuoren rinteessä sijaitseva Krujen kaupunki on yksi pohjois-Albanian suurimmista kaupungeista, kaupunki tunnetaan parhaiten Albanian kansallissankari Gregi Kastrioti Skanderbergin kotikaupunkina. Alueella sijaitsee myös Krujen linna ja Skanderbergin museo sekä basaarialue.--

10.5. | Aamiainen hotellilla, jonka jälkeen lähdemme tutustumaan Tiranaan opastetun kaupunkikierroksen merkeissä. Näemme kaupungin tärkeimmät nähtävyydet ja kuulemme vaiherikkaasta historiasta. Loppupäivä vapaa-aikaa Tiranassa. Illallinen hotellilla. - Eläväinen Tirana on Albanian sykkivä sydän. Värikkäästä kaupungista löytyy helposti vielä merkit kommunistisistä ajoista, vaikkakin uusia rakennuksia nousee kaupunkiin vauhdilla. Tiranassa on asukkaista noin 895 000, ja se sijaitsee Ishm-joen varrella noin 20km meren rannalta. --

11.5. | Aamiainen hotellilla, jonka jälkeen lähdemme kohti Budvaa, vapaa iltapäivä Budvassa. Majoittuminen ja illallinen hotellilla. Ajomatka noin 180km.

12.5.| Aamiainen hotellila. Lähdemme kohti Kroatiaa ja Dubrovnikia. Opastettu kaupunkikierros kauniissa Dubrovnikissa (n. 2h), jonka aikana näemme kaupungin kuuluisan vanhankaupungin ja tärkeimmät nähtävyydet. Dubrovnik on yksi maailman upeimmista vanhoista kaupungeista. Majoittuminen, vapaa loppupäivä. Illallinen hotellilla.

--Dubrovnik on varsinaisen sokkeloinen kaupunki – varsinkin meren puolella. Eläväisiltä pääkaduilta voi milloin tahansa poiketa tutkimaan toinen toistaan pienempiä kujia. Kadut ovat mutkaisia ja ahtaita, välillä alle kahden metrin levyisiä. Seikkailu kaupungilla voi johtaa umpikujaan, suoraan jonkun paikallisen asukkaan kotipihaan tai kauniille aukiolle.

13.5. | Aamiainen hotellilla. Vapaa-aikaa kaupungilla, iltapäivällä kuljetus lentokentälle ja suora lento Helsinkiin.

Pidätämme oikeuden ohjelmanmuutoksiin
** 2 paikkaa - varaa omasi pian**

Upea kiertomatka!

Kuvittele maa, jossa rannat kuin Kroatiassa, jylhät vuorenhuiput kuin Sveitsissä, kanjonit kuin Coloradossa, palatsit elegantteja kuin Venetsiassa ja kaupungit yhtä vanhoja kuin Kreikassa – tämä ja paljon muuta odottaa sinua Montenegrossa.

Mystinen Albania on maa, joka vielä odottaa löytymistään. Koskematon luonto, unohdetut nähtävyydet sekä pienet kylät, joissa aika tuntuu pysähtyneen. Kroatiassa tutustumme Dubrovnikiin, joka on yksi Euroopan kauneimmista ja aurinkoisimmista matkakohteita.

Lähde mukaan ja ihastu Balkanin vieraanvaraisuuteen ja kauniiseen luontoon.

Reitti / Aikataulu

Lentoaikataulu:
AY181 6.5. Helsinki 16.40 – 18.55 Dubrovnik
AY182 13.5. Dubrovnik 19.40 – 23.40 Helsinki

Majoitus

Majoittuminen
Hotel Bracera 4* Donji Bulevar bb, Budva Montenegro +382 33 474 010

Mondial Tirana 4* Rruga Muhamet Gjollesha, Tiranë 1023, Albania tel.+355 4 223 2372

Grand Hotel Park 4* Setaliste kralja Zvonimira 39, Dubrovnik +385 20 434 444

Lisätiedot

Hintaan sisältyy: reittilennot turistiluokassa * majoitukset jaetussa kahden hengen huoneessa * * ohjelmassa mainitut kuljetukset, sisäänpääsyt ja vierailukohteet * puolihoito * suomenkielinen matkanjohtaja ja paikallinen opas mukana koko matkan ajan *

Matka toteutuu

Lisähinnasta: majoittuminen yhden hengen huoneessa + 199€ * palvelut, joita ei mainita ohjelmassa * ruokajuomat illallisella *

Toimistomaksu: 10€

Matkan hinta

1299€/hlö/H2 (2 paikkaa)
1399€

Maksa erissä

 

 

Varaus- ja maksuehdot:

Maksut: Ennakkomaksu 250€/hlö, laskutetaan varauksen yhteydessä. Loppumaksu noin 40 vrk ennen lähtöä. Loppuohje toimitetaan noin 2vkoa ennen lähtöä.

Peruutusehdot: Yli 65vrk: kulut 100€, 65 – 35 vrk ennen lähtöä perimme 250€ peruutuskuluina, 34vrk-21vrk ennen matkan alkua perimme 50%, alle 21vrk perimme 100% matkan hinnasta.