Naantalin Matkakaupan Facebook-sivutSoita meilleLähetä meille postiaSijaintimme

Suosittu kaupunkiloma Gdansk 14-17.3.

Matkaohjelma

Suosittu matkaohjelma kauniiseen Gdanskin kaupunkiin.

Matkaohjelma

14.3. | Kokoontuminen Turun lentokentällä noin 1,5h ennen koneen lähtöä, suora lento Turusta Gdanskiin. Suomenkielinen opas vastassa kentällä. Opastettu kaupunkierros suomenkielisen oppaan johdolla, kaupungin tärkeimmät nähtävyydet sijaitsevat kävelyetäisyydellä toisistaan. Kuulemme mielenkiintoisia tarinoita historiantapahtumista ja nykypäivän elämästä Puolassa. Majoittuminen ja vapaa iltaohjelma.

-- 400 000 asukkaan Gdansk on sopivan pieni kohde lyhyelle kaupunkilomalla, nähtävyydet sijaitsevat lähellä toisiaan ja kaupungista löytyy paljon tasokkaita ravintoloita, joissa viettää mukavaa ilta --

15.3. | Aamiainen hotellilla. Lähdemme kohti Oliwan kaupunginosaa, jossa saamme nauttia kuuluisasta urkukonsertitsta. Vierailun jälkeen tutustumme Gdanskin naapurikaupunkeihin Sopotiin ja Gdyniaan. Päivän aikana nautimme lounaan paikallisessa ravintolassa. Retken kesto n.6-7 tuntia . Loppupäivä vapaata.

- Oliwaa kutsutaan Gdanskin kauneimmaksi kaupunginosaksi. Kuuluisat ovat myös Oliwan katedraalin urut, jotka olivat aikanaan Euroopan suurimmat. Urut koostuvat 7896 pillistä ja niiden sointi saadaan kokea urkukonsertissa. Sopot on tunnettu kylpyläkaupunki ja tänne kannattaakin suunnata viettämään aikaa vapaapäivänä, kesällä Sopot on suosittu rantalomakohde kilometrien pituisen hiekkarantansa vuoksi. --

16.3. | Aamiainen hotellilla
Vapaapäivä omatoimiseen kaupunkiin tutustumiseen.

-- Kulttuurin nälkäiselle löytyy useita museoita , esim. merenkulkumuseo, kansallismuseo, arkeologinen museo ja meripihkamuseo. Shoppailijoille on ostoskeskuksia ja pikku putiikkeja, suurimmat ostoskeskukset keskustassa ovat Madison ja Galeria Baltycka, joissa voi tehdä edullisia löytöjä vaikka pukinkonttiin. Gdansk on tunnettu meripihkastaan ja ”meripihkakadulta” löytyy useita alan liikkeitä. --

17.3. | Aamiainen hotellilla, huoneiden luovutus ja kuljetus lentokentälle. Aamulento Gdansk –Turku

Pidätämme oikeuden ohjelman muutoksiin.
Matka toteutuu, varaa oma paikkasi pian
** Turkulaisen suosittu lukijamatka Gdanskiin
Koe upea hansakaupunki, lyhyt lento suoraan Turusta **

Itämeren rannikolla sijaitseva Gdansk on tunnelmallinen kaupunkikohde vain lyhyen lentomatkan päässä Turusta. Gdansk muodostaa yhdessä naapurikaupunkiensa Gdynian ja Sopotin kanssa tiiviin kolmoiskaupungin, jossa välimatkat ovat lyhyitä ja naapurit toistensa kyljessä niin, ettei rajoja edes huomaa.

Vanhan hansakaupungin näyttävä arkkitehtuuri ja tunnelmallinen vanhakaupunki yhdistettynä edulliseen hintatasoon saavat matkailijat palaamaan kaupunkiin kerta toisensa jälkeen. Kaupungin tunnetuin nähtävyys on Mariankirkko, joka näkyy pitkälle kaupungin siluetissa.

Tervetuloa mukaan!

Reitti / Aikataulu

Lentoaikataulu: 14.3. 12.40 Turku – 13.05 Gdansk
/ Sitoumuksetta 17.3. 09.05 Gdansk – 11.35 Turku

Majoitus

Majoitus Novotel Gdansk Centrum ***
ul. Pszenna 1, 80749 Gdańsk| +48 58 300 27 50 | http://www.novotel.com/gb/hotel-0523-novotel-gdansk-centrum/index.shtml

Moderni Novotel Gdańsk Centrum -hotelli sijaitsee Gdanskin satamakaupungin keskustassa vain 200 metrin päässä vanhastakaupungista. Huoneet ovat tilavia ja ilmastoituja, ja kaikissa tiloissa on ilmainen WiFi. Novotelin moderneissa huoneissa on kaapeli-tv, minibaari ja työpöytä. Kaikissa huoneissa on myös oma kylpyhuone.

Lisätiedot

Paikkoja rajoitettu määrä. Varaa paikkasi viimeistään 31.1.2018.

Hinta sisältää: *suora lennot Turusta * 3 yön majoituksen jaetussa kahden hengen huoneessa * lentokenttäkuljetukset Gdanskissa * suomenkielinen opas tulokuljetuksessa * suomeksi opastettu kaupunkikierros Gdansk * Oliwan katedraali * opastettu Sopot ja Gdynia sis. lounas* Lentolaukku matkustamoon (10 kg / 55 x 40 x 23 cm)

Lisämaksusta: * matkalaukku ruumaan, 20kg +40€/suunta (149 x 119 x 171 cm) etukäteisvaraus) * Yhden hengen huone +99€ * ohjelmassa mainitsemattomat palvelut *

Hyvä tietää: Matkalle tarvitaan voimassaoleva passi / henkilökortti, Puolan valuutta on zloty (saa vaihdettua esim. Forex). Aikaero -1h. Wizzairin lennolla matkustamoon saa vielä vain yhden matkatavaran per matkustaja.

Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä 30.

Wizzair on tarkka laukkujen mitoista ja lentoyhtiöllä on oikeus laittaa liian iso matkatavara ruumaan ja vastuu makussta on asiakkaalla. Lentoyhtiö pidättää myös oikeuden laittaa matkustamossa kuljetettavaksi tarkoitetut matkatavarat ruumaan mikäli lento on täynnä. Tällöin lentoyhtiö perii maksun asiakkaailta lentolentokentällä.

Istumapaikat: Istumapaikat varataan lähtöselvityksen yhteydessä. Mikäli haluat varmistaa vierekkäiset istumapaikat lennoille, on tämä palvelu lisämaksullinen alk. +15€/suunta/hlö. Ota yhteyttä matkanjärjestäjään.

Matkan hinta

399€/hlö/H2 (10 paikkaa)

Maksa erissä

Kysy toimistolta.

 

 

Varaus- ja maksuehdot:

Ennakkomaksu 250€, loppumaksu 40 verk ennen lähtöä.

Peruutusehdot: -34vrk ennen 150€, 34vrk-14vrk ennen matkan alkua perimme 75% matkan hinnasta, alle 14vrk 100% matkan hinnasta. Pidätämme oikeuden ohjelmanmuutoksiin.