Kaunis Dubrovnik ja vuorten Montenegro

  • Julkaistu: 31.01.2023
  • Kesto : 5 yötä
  • Minimimäärä: 25 hlö

Kaunis Dubrovnik ja vuorten Montenegro

Kuvittele maa, jossa rannat kuin Kroatiassa, jylhät vuorenhuiput kuin Sveitsissä, kanjonit kuin Coloradossa, palatsit elegantteja kuin Venetsiassa ja kaupungit yhtä vanhoja kuin Kreikassa – tämä ja paljon muuta odottaa sinua Montenegrossa.

Kroatiassa tutustumme Dubrovnikiin, joka on yksi Euroopan kauneimmista ja aurinkoisimmista matkakohteita. Lähde mukaan ja ihastu Balkanin vieraanvaraisuuteen ja vuoristoiseen luontoon.

Matkaohjelma

Matkaohjelmaehdotus

Päivä 1

Kokoontuminen lentoasemalla noin 2h ennen koneen lähtöä. Suomenkielisen matkanjohtajan tapaaminen lentokentällä. Suora lento Helsingistä Dubrovnikiin, lentoaika noin 3 tuntia. Matka jatkuu kentältä kohti Montenegroa ja Budvaa. Majoittuminen ja yhteinen illallinen hotellilla.

Päivä 2

Aika herätä kauniiseen aamuun ja nauttia aamiainen hotellila. Tämän päivän aikana tutustumme Kotoriin ja teemme veneretken Kotorista Perastiin. Vierailemme Gospa od Skpjela –kirkossa ja kuulemme alueen tarinoita opastetun kierroksen aikana. Paluu hotellille, illallinen.

-- Ihastu Kotorin lahden kauniisiin maisemiin --

Päivä 3

Aamiainen hotellilla, vapaapäivä Budvassa. Illallinen hotellilla.

-- Budva tunnetaan välimerellistä tunnelmaa henkivästä Vanhastakaupungistaan, jonka lukuisissa ravintoloissa voit nauttia paikallisista herkuista ja ainutlaatuisesta tunnelmasta --

Päivä 4

Aamiainen hotellilla, jonka jälkeen lähdemme kohti Montenegron pääkaupunkia Podgoricaa. Opastettu kaupunkikierros, kesto noin 2h. Vapaa-aikaa kaupungilla (noin 1,5h), jonka jälkeen matka jatkuu kohti Cetinjea. Njegusissa maistelemme proschiuttoa ja juustoja. Paluu hotellille, illallinen.

-- Podgorica on Montenegron pääkaupunki ja samalla maan suurin kaupunki, jossa asuu noin 200 000 asukasta. Ihanteellinen sijainti maan keskiosassa, Dinaaristen vuorten lähettyvillä. Podgoricasta on noin tunnin ajomatka rannikolle. Kaupunki on sekoitus uutta ja vanhaa ja täällä on vahvasti aistittavissa Välimerellinen, rento, elämäntapa.--

Päivä 5

Aamiainen hotellila. Lähdemme kohti Kroatiaa ja Dubrovnikia. Opastettu kaupunkikierros kauniissa Dubrovnikissa (n. 2h), jonka aikana näemme kaupungin kuuluisan vanhankaupungin ja tärkeimmät nähtävyydet. Dubrovnik on yksi maailman upeimmista vanhoista kaupungeista. Majoittuminen, vapaa loppupäivä. Illallinen hotellilla.

--Dubrovnik on pieni kaupunki ja yhtä sokkeloa – varsinkin meren puolella. Pääkaduilta Stradunilta ja Pred Dvoromilta voi puikahtaa tutkimaan pienempiä kujia. Kadut ovat mutkaisia ja ahtaita, välillä alle kahden metrin levyisiä. Ilman karttaa on mahdoton tietää, päätyykö seuraavan kulman takana umpikujaan, jonkun kotiovelle tai aukiolle, jonka laidalla kohoaa kirkko.--

Päivä 6

Aamiainen hotellilla. Kuljetus lentokentälle ja suora lento Helsinkiin. Linja-autokuljetus lähtöpysäkille.

Majoitus

Reitti / aikataulu


Bussireitti

Varattavissa olevat lähdöt

Lisätiedot

Minimi lähtijämäärä: vähintään 25 henkilöä

Matkan hinta sisältää: reittilennot turistiluokassa * majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa * lentokenttäkuljetukset * suomenkielisen oppaan palvelut * matkaohjelmassa mainitut vierailukohteet ja ruokailut * hotelliaamiaiset *

Lisähinnasta: majoittuminen yhden hengen huoneessa +xx€ * palvelut, joita ei mainita ohjelmassa

Matkan hinta

alk. xxx € / hlö

Varaus- ja maksuehdot

Suosittelemme matkavakuutuksen ottamista. Matkavakuutus kannattaa hoitaa kuntoon heti varauksen tehtyäsi omassa vakuutusyhtiössä. Matkalla mahdollisesti tapahtuvia sairastumisia tai tapaturmia ei korvaa matkanjärjestäjä, vaan matkustajan oma matkavakuutus. Muilta osin matkalla noudatetaan Suomen matkatoimistoalan liitto ry:n ja kuluttaja-asiamiehen kesken neuvottelemia yleisiä valmismatkaehtoja, jotka saatte tarvittaessa matkanjärjestäjältä.

Toimistomaksu: 10 € / varaus

 

Evästeet