Suomi | Kylpyläelämyksiä kotimaassa

  • Julkaistu: 31.01.2023
  • Kesto :
  • Minimimäärä:

Suomi | Kylpyläelämyksiä kotimaassa

Aina ei tarvitse lähteä Suomenlahden toiselle puolelle kylpyläelämyksiä etsimään, vaan meiltä Suomesta löytyy monta kaunista kylpylää, joissa voit viettää rentouttavia hetkiä.

Kylpylähotelli Järvisydän

Saimaan rannalla sijaitsevassa Järvisydämessä nautit rauhallisesta kylpylälomasta keitaassa, keskellä kaunista luontoa. Hotellilla on pitkät perinteet ja se on palvellut vieraitaan jo vuodesta 1658. Kylpylä on rakennettu luonnonmateriaaleja ja perinteitä kunnioittaen ja kylpylästä voit varata erilaisia hemmottelevia hoitoja tai osallistua aktiviteetteihin. Ryhmille varattavissa erikseen saunaelämys Järvisydämen Saunamaailmasta.

Herrankukkaro, Rymättylä (vain ryhmille avoinna)

Koe Herrankukkaron toisenlainen maailma, Turun saaristossa vanhan kalastajatilan ympärille rakentunut omaleimainen kokous- ja virkistyspaikka. Kymmenet erilaiset kokoustilat, persoonallinen mökkimajoitus meren rannalla sekä maailman suurin maasavusauna lämminvesialtaineen tarjoavat taatusti toisenlaisen ympäristön kokous- ja virkistyspäivään.

Hotelli Rauhalahti, Kuopio

Kallaveden rannalla sijaitseva hotelli Rauhalahti on oivallinen levähdyspaikka Pohjois-Savossa. Kuopio sijaitsee noin 5km päässä hotellista. Hotellissa on oma uima-allas ja kylpylä, ranta, kolme erilaista saunaa sekä paljon erilaisia mahdollisuuksia luonnossa liikkumiseen.

Hotelli Kasnäs

Kemiönsaaren rauhassa, meren rannalla, sijaitsevassa Kylpylähotelli Käsnäsissä voit unohtaa arkihuolesi ja nauttia aidosta saaristolaistunnelmasta. Nauti kylpylähoidoista ja virkisty altaissa, lämmitetyissä ulkouima-altaissa rentoudut vielä talvipakkasillakin ja majoitut viihtyisissä huoneistoissa. Käsnäsistä on helppo tehdä päiväretkiä vaikka kuuluisalle Örön linnakesaarelle, joka on avattu matkailijoille vuonna 2015 tai Taalintehtaan ruukkikylään.  Kasnäsin Paviljongissa nautit lähiruokaa, joka maistuu saaristolta ja ravintola onkin erityisen tunnettu saaristolaispöydästään.

Naantali Spa

Kylpyläloma Naantalin merellisissä maisemissa vain kävelymatkan päässä idyllisestä vanhasta kaupungista lupailee ylellistä hemmotteluaikaa kauniissa ympäristössä. Kylpylän lämmössä arki unohtuu, kun virkistäydyt tunnelmallisella allasosastolla, saunojen rentouttavissa löylyissä tai hemmottelevissa hoidoissa.  Osa kylpylän huoneista on uudistettu kokonaan vuonna 2019.

Ruissalo Spa

Turun kauneimmissa maisemissa sijaitseva kylpylähotelli Ruissalo on todellinen rentoutumisen keidas. Nautiskele päivästä altaan lämmössä tai tee rauhallinen kävelylenkki Ruissalon kauniisiin maisemiin. Valoisassa ja avarassa kylpylässä on kolme erilaista allasta, josta pääsee pulahtamaan myös mereen ympäri vuoden.

Haluatko vielä ryhmäsi nauttimaan kotimaan kylpylälomasta? Kylpyläloman yhteyteen voimme myös tehdä erilaisia retkiehdotuksia. Annamme mielellämme tarjouksen ryhmällenne ja muistathan, että ryhmäkoon ollessa 25, tarjoamme yhden ilmaisen matkan.

Kauttamme myös laaja valikoima muita kotimaanmatkoja.

Pyydä tarjous info@naantalinmatkakauppa.fi tai soita 02 4321 277

Matkaohjelma

Majoitus

Reitti / aikataulu


Bussireitti

Varattavissa olevat lähdöt

Lisätiedot

Matkan hinta

Varaus- ja maksuehdot

Suosittelemme matkavakuutuksen ottamista. Matkavakuutus kannattaa hoitaa kuntoon heti varauksen tehtyäsi omassa vakuutusyhtiössä. Matkalla mahdollisesti tapahtuvia sairastumisia tai tapaturmia ei korvaa matkanjärjestäjä, vaan matkustajan oma matkavakuutus. Muilta osin matkalla noudatetaan Suomen matkatoimistoalan liitto ry:n ja kuluttaja-asiamiehen kesken neuvottelemia yleisiä valmismatkaehtoja, jotka saatte tarvittaessa matkanjärjestäjältä.

Toimistomaksu: 10 € / varaus

 

Evästeet