• 04.05.2023
 • Naantalin Matkakauppa

10 päiväretkeä Gdanskista

⭐ Gdansk, Puolan viehättävä satamakaupunki, tarjoaa täydellisen tukikohdan upeille päiväretkille. Tässä on esitelty muutamia helmiä, joihin pääset helposti Gdanskista omalla vuokra-autolla tai julkisilla kulkuvälineillä. Inspiroidu ja löydä Puolasta uusia elämyksiä!

 1. Sopot: Viehättävä rantakaupunki, joka tarjoaa upean hiekkarannan, Euroopan pisimmän puisen laiturin ja kylpyläkulttuurin nautintoja. Vieraile tässä idyllisessä kohteessa ja rentoudu sen ainutlaatuisessa tunnelmassa.

 2. Gdynia: Moderni merikaupunki, joka hemmottelee sataman, merimuseon ja upeiden merinäköalojen ystäviä. Tutustu Gdynian tarjontaan ja koe urbaani merellinen elämäntyyli.

 3. Malborkin linna ja kaupunki: Maailman suurin tiililinna, joka on myös Unescon maailmanperintökohde. Tutustu sen kiehtovaan historiaan ja ihastu linnan arkkitehtuuriin.

 4. Helin niemimaa: Luonnonsuojelualue, jossa voit harrastaa patikointia, pyöräilyä ja lintujen bongausta. Ihaile alueen majakkaa ja upeita merinäköaloja – täydellinen kohde luonnon ystäville.

 5. Kashubian Switzerland: Viehättäviä kyliä, mäntymetsiä ja perinteisiä käsityöläisiä tarjoava alue. Nauti kauniista maisemista ja vieraanvaraisuudesta tässä kiehtovassa kohteessa.

 6. Slowinski kansallispuisto: Liikkuvat hiekkadyynit, järvet ja monimuotoinen luonto tekevät tästä kansallispuistosta ainutlaatuisen. Koe upeat maisemat ja rentoudu luonnon helmassa.

 7. Stutthofin keskitysleiri: Muistomerkki ja museo toisen maailmansodan historiasta. Kunnioita uhrien muistoa ja opi tapahtumista tässä tärkeässä kohteessa.

 8. Elbląg: Historiallinen kaupunki, jossa sijaitsevat kanaali ja kaunis vanhakaupunki. Tutustu Elblągin kanaalin ainutlaatuiseen nostomekanismiin ja alueen rikkaaseen historiaan.

 9. Tczew: Viehättävä kaupunki Vistula-joen varrella, josta löytyvät historialliset sillat ja kirkot. Kävele pitkin jokia ja nauti paikallisista herkuista tässssä tunnelmallisessa kohteessa.

 10. Kwidzyn: Keskiaikainen tunnelma, punatiilinen linna ja katedraali tekevät tästä kaupungista ainutlaatuisen. Osallistu kulttuuritapahtumiin ja koe aikamatka keskiajalle Kwidzynin lumoavassa ympäristössä.

 

Ota yhteyttä, jos kaipaat lisätietoja näistä kohteista tai apua matkasi suunnittelussa. Autamme mielellämme järjestämään unohtumattoman seikkailun sinulle ja läheisillesi! Varaa Gdanskin kaupunkiloma helposti täältä

✈ Gdansk ja sen upeat päiväretkikohteet odottavat sinua – koe upeita elämyksiä, historiaa ja luontoa unohtumattomalla matkalla.

Evästeet